Tietoa tuotteistamme

Saippuat

Saippuat ovat käsintehtyjä kasvipohjaisia, tuoksuvia glyseriinisaippuoita.
Valmistamme saippuat laadukkaasta Saksalaisesta kasvipohjaisesta saippuamassasta, jonka vaahtoamisominaisuudet ovat erinomaiset, saippua on hellävaraista ja sopii herkällekin iholle.

Asiakkaan vinkki: Erinomaista myös nahan puhdistukseen käytettynä.

INCI: PropyleneGlyco,Water,SodiumStearate,SodiumLaurethSulfate,Sorbitol,Glyserin,SodiumLaurate,Etidronic Acid,parfyme. +värit

ClyserolStearatea lisäämme saippuoihin sen hoitavien ominaisuuksien vuoksi. Sekä lisäämme tuoksun ja värin. Mikäli saippuoita on rikastettu jollain kuten E-vitamiinilla, öljyillä, hunajalla tai muulla sellaisella on siitä saippuan kohdalla erikseen maininta.

TUOKSUT: Mikäli tarvitset tuoksuille allergiatiedot, ole ystävällinen ja ilmoita siitä tilauksen yhteydessä niin toimitan ne sähköpostilla tilauksen yhteydessä.

SOIJA KYNTTILÄT, tuoksuttomat

Olemme valmistaneet SOIJAkynttilöitä vuodesta 2005 alkaen.

Soijatuikut, (astiassa) valmistetaan 100% Soijasta eikä sisällä muita kasvirasvoja.

Soija pilarikynttilät / irtotuikut soijasta, sisältävät soijaa sekä muita tarkkaan valikoituja kasvirasvoja, (Patentoitu resepti) ei kuitenkaan palmuöljyä. Soija pehmeänä materiaalina ei yksin toimi pilarikynttilässä vaan tarvitsee tuekseen muita kovettavia kasvirasvoja. Ei kuitenkaan palmuöljyä.

Soijakynttilät palavat puhtaasti ja nokeavat vähemmän. Pehmeänä kynttilänä se saattaa pitkään poltettuna valuttaa.


Soijakynttilät eivät sisällä öljyteollisuuden raaka-aineita eikä muitakaan haitallisia allergiaa aiheuttavia aineosia. Soijakynttilän sanotaan nokeavan jopa 90% vähemmän kuin parafiinikynttilän. Tämän voi jokainen itse todeta polttamalla samaan aikaan purkissa sekä parafiinikynttilää että soijakynttilää. Jolloin on nähtävissä nokeamisen ero omin silmin. 

SOIJAKYNTTILÄT, tuoksulla

Soija 100% on puhtaasti soijasta valmistettu kynttilä eikä sisällä muita rasvoja. Ainoastaan värin ja tuoksun.

Soijasta valmistetut tuoksukynttilät ovat saavuttaneet paljon suosiota, nimenomaan tuoksujemme ansiosta. Käytämme vain itse tarkkaan valikoimiamme tuoksutuotteita joiden tuoksu toistuu puhtaana juuri soijan ansiosta.

Mikäli olet tuoksukynttilöiden kannattaja suosittelen lämpimästi kokeilemaan TUOKSUKYNTTILÖITÄMME.

KYNTTILÄT, parafiini ja muut sekoitteet

Valmistamme kynttilät laadukkaasta elintarvikelaatuisesta parafiinista. Ja tai steariinin ja parafiinin seoksesta.

TEE ITSE, kynttilät, saippuat

Kynttilämassat, saippuamassat, tuoksut ja muut tarpeelliset löydät täältä. Huom! Nämä tuotteet eivät ole hyllytavaraa joten ne pitää tilata etukäteen ennen noutoa.