« Takaisin

Titanium Dioksidi

Titanium Dioxide (CI 77891)

Valkoinen pigmentti, jota esiintyy yleisesti luonnossa. Sopii hyvin saippuamassan värjäykseen valkoiseksi. Sekoitettava hyvin.

Puhdas luontaisen kaltainen Titanium Dioxidia käytetään elintarvikkeiden ja kosmetiikkatuotteiden väriaineena. Se on hyvin stabiili ja siedetty raaka-aine. Titanium Dioxide on yleisin käytetty UV filtteri, joka suojaa ihoa haitalliselta UVB-säteiltä ja osittain myös UVA-säteiltä.

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
20g2.00 €
50g3.80 €
100g6.50 €