« Takaisin

HAJUSIEPPARI SOIJASTA

SOIJAKYNTTILÄ. Oletko jo tutustunut Hajunpoistajaan "HAJUSIEPPARIIN" USKOMATON TUOTE.

HAJU, se on joko omassa kodissa tai tulee naapurilta. Syitä on monia. Nyt on kuitenkin tuote joka auttaa poistamaan tupakanhajun tai muut hajuhaitat. Se käy sekä kotiin että katetulle parvekkeelle. HAJUNPOISTAJA JOKA TODELLA TOIMII.

Se on ihanteellinen matkoilla, hotellihuoneessa jonne saa oman miellyttän tuoksunsa samalla kun poistaa mahdolliset edellisen asukkaan hajuongelmat.

Hyväntuoksuinen kynttilä poistaa hajut ja jättää tilalle miellyttävän, hivenen makeahkon tuoksun. Parhaat palautteet olen saanut käyttäjiltä. Osta itsellesi, anna lahjaksi tai vie tuliaisiksi. Kokeile myös ilman tulta.


TUOKSUKYNTTILÄ VALMISTETTU 100% SOIJASTA (ei sisällä muita kasviöljyjä) sekä eteerisistä tuoksuista, jotka yhdessä vaikuttavat uskomattomalla tavalla hajuihin.


Paloaika yhtäjaksoisesti poltettuna n. 20h. Kynttilää ei aina tarvitse polttaa. Se toimii myös kun purkki on avattuna. Tällöin on kysymys pienemmästä tilasta. Kun kynttilää poltetaan se tulisi aina polttaa niin kauan 1-2h. jotta massa sulaa reunoille asti jotta ei synny kuppia keskelle kynttilää.

Purkin koko: lev.7cm. kork.5cm..

Varastossa - 2-3pv.
Hinta:9.00 €

Suosittelemme myös

Tuoksukynttilä, Toffee 150ml.

TOFFEE.jpg&width=280&height=500
SOIJA tuoksukynttilä

Tuoksuna: Toffee. 150mg.
Käytön jälkeen lasipurkin voi pestä ja käyttää muuhun tarkoitukseen vaikka maustepurkiksi.

 
Hinta: 4.00 €

Tuoksukynttilä, HimalajinBambu,150ml.

HIMALAJINBAMBU.jpg&width=280&height=500
SOIJA kynttilä.

Tuoksuna. Himalajin Bambu. Todellakin vihreä tuoksu. Raikas.
Hinta: 4.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »